Öppettider på vårt café/kaffebar på torget i Åre:

Från och med 17 augusti 2020, to-sö 11-17. 

OBS! stängt vecka 43. 

Rosteriet är också vårt hem och vi tar endast emot bokade grupper,

för tillfället finns inga lediga tider. 

  

  

WOW! Eva vann både Best Roast Award med vår Adado ifrån Etiopien och Best Espresso Award med vår Konga från Etiopien under World Roasters Cup i Taiwan som avgjordes den 13 december 2014! 

Här är finalisterna och deras placeringar: 

Finalisterna I World Roasters Cup 2015  

 

KUNSKAP PASSION ANSVARSFULL HANTERING

Åre Kafferosteri jobbar endast med specialkaffe, de allra bästa kaffebönorna vad gäller smak och sortering. Det viktigaste för oss är att rosta riktigt bra specialkaffe medan ansvarfull hantering gentemot människorna och moder jord är en självklarhet.

Vår ambition är att sprida specialkaffet och utbilda de som vill ta kaffet ett steg längre. Vi handlar specialkaffe och betalar för specialkaffe. Då kan bönderna leva på och utveckla sitt kaffe. Du som konsument kan dricka vårt kaffe med gott samvete och med behag. Vi rostar och säljer vårt specialkaffe direkt till kund och gäst, via vår nätbutik, våra kaffebarer, Kabinbaren och Torgbaren och Rosteriet. Förutom att vi rostar till våra egna ställen rostar vi okså till återförsäljare, caféer, restauranger och kaffebarer. Tipsa gärna om oss om du vill se vårt kaffe på hyllan hos din lokala handlare eller i en kaffebar nära dig. Vi säljer också kaffe till företag som vill ha gott kaffe på fikarasten. 

 

Eva rostar

 

 

Åre kafferosteri – Helgesjövallen 211 SE-837 94 Järpen – tel 070-647 57 27 –
Medlem i Specialty Coffee Association of Europe Sweden