Hem » Kaffebönor » Njutning bryggmalet 250 gram

Njutning bryggmalet 250 gram

1 2 3 4 5
(3.8/5) Baserat på 31 betyg.

Beskrivning

I den här påsen hittar du vår enda blandning i vårt sortiment. Alla våra kaffen är lättrostade för att lyfta smakerna från platserna de växer på. Om du är van vid mörkrostat kaffe så är det denna du ska börja med i vårt sortiment för att kanske sedan leta dig vidare i specialkaffets värld. Tänk dock på att det är allt annat än mörkrostat, men i förhållande till våra single origins, som kan vara mycket äventyrliga, så är det ett bra specialkaffe att börja med. Det är framtaget för att vara lättjobbat och för att passa de flesta.

Ursprunget i påsen varierar över året för att följa odlingssäsongerna över världen. Det är för att vi vill rosta färska råkaffen. Se nedan varifrån kaffet kommer ifrån just nu.
Blandningen ger ett sött och fylligt kaffe med smak av kakao och frukt. Samt en fin och härlig citrussyrlighet.

Dosera sex till sju gram kaffe per dl vatten. Bryggtemperaturen bör vara 92 till 96 grader. Tänk på att eftersom kaffet inte är vakuumpackat så får det rum ca 5 g kaffe i ett kaffemått (emot 7 g för vakuumpackat). Vi rekommenderar alltid att du väger kaffe när du doserar. 

Förvara kaffet svalt i sin originalförpackning. Kaffet är packat med kväve för att hålla sig färskt länge. Efter att påsen är öppnad bör den förbrukas så snart som möjligt.

Består nu av:

50% Caturra och typica från Agua de Nieves, Peru.

50% Bourbon från Bateia, Brasilien.

Rostat: 2024-06-20

Bäst-före: 2025-03-20

 

 

 

Omdöme

Lämna ett omdöme
Omdöme (0)

Dela

Blogga om
Artikelbild:
Artnr: bryggmalet
Lagerstatus: I lager
Artikelnamn: Njutning, 250 gr bryggmalet
110 kr
Kunder som köpt denna produkten har även köpt
  • Vår enda blandning i sortimentet, sött och fruktigt. Passar till alla bryggsätt.
    Art nr. 9
    200 kr